Nauti miellyttävästä asumisesta oikealla teknologialla

PVL Oy on pitkälle erikoistunut maalämpöratkaisuihin. Asentamamme luotettavat täysteholämpöpumput optimoivat energiakustannuksen. Uudiskohteissa maalämpö kannattaa usein yhdistää vesikiertoiseen lattialämmitykseen. Tuotevalikoimaamme kuuluvat myös muut lämmitysratkaisut, ilma- ja vesi-/ilmalämpöpumput sekä öljylämmitysratkaisut. Kysy lisää asiantuntijoiltamme!

Maalämmöllä tyytyväisiä käyttäjiä

10 000 kuutiometrin monipuolisen ja kulttuurihistoriallisesti arvokkaan rakennuskokonaisuuden tasaisesta ja miellyttävästä lämmöstä huolehtii Punkaharjun kansallismaisemassa nyt Lämpöässä-maalämpöpumpuin toteutettu energiatehokas ja ekologinen lämmitysjärjestelmä.

– Kyllä maalämpö pelaa hienosti, olemme erittäin tyytyväisiä, Itä-Karjalan kansanopiston kiinteistönhoitaja Matti Seppänen iloitsee.

Kaiken kokoisiin kohteisiin

– Maalämpö soveltuu lähes kaikkiin kohteisiin, teollisuuskiinteistöistä, kouluihin ja omakotitaloihin. Me suunnittelemme ja toteutamme maalämpöratkaisut kotimaisella teknologialla, toimitusjohtaja Heikki Tynkkynen painottaa. Lapualainen Lämpöässä on laadukas kotimainen lämmönjakeluratkaisuvalmistaja, joka tarjoaa koko skaalan lämpöpumppuja tarvittavine lisälaitteineen ja automatikoineen, Tynkkynen kiteyttää.

– Asiakkaamme arvostavat myös Ässäturvaa, joka antaa laitteistolle käyttöturvaa tehtaalta jopa 9 vuoden ajan, Tynkkynen painottaa.  Investointien takaisinmaksuajat ovat maalämpökohteissa entisestään lyhentyneet ja asumismukavuus on ylivertaista.

– Kansanopiston maalämpöratkaisu on kookas, lämpöpumppuja on kaksi 80 kW ja 60 kW tehoiset, 160 metriä syviä maalämpökaivoja toteutettiin yhteensä 14 kpl, kiinteistönhoitaja Seppänen valaisee.

Maalämpö on lämmitysjärjestelmän saneeraukseen vaivaton ratkaisu

Vanha patteriverkosto voidaan yleensä yhdistää maalämpöjärjestelmään suoraan. Kerrostalossa patteriverkoston lämpötilaksi riittää lähes poikkeuksetta kovillakin pakkasilla alle +65 astetta, jolloin maalämpö riittää sekä rakennuksen lämmitykseen että lämpimän käyttöveden tuottamiseen. Kesäisin voidaan maalämpökohteissa hyödyntää usein myös viilennystä. Nämä takaavat ylivertaisen asumisviihtyvyyden niin omakoti- rivi- kuin kerrostaloissakin.

Lämmin käyttövesi edullisimmin maalämmöllä

Kerrostalossa lämpimän käyttöveden kulutus on suuri. Kun käyttöveden lämmitysjärjestelmä yhdistetään maalämpöön, säästetään lisää energiaa ja pienennetään edelleen asumiskustannuksia. Lämpöässän kehittämä, tunnettu ja pitkälle hiottu maalämpötekniikka perustuu siihen, että myös käyttövesi tuotetaan energiatehokkaimmin. Lämpöässän maalämpöpumput mahdollistavat lämmityksen ja lämpimän käyttöveden tuoton samanaikaisesti energiatehokkaimmalla tavalla, hyödyntämällä maalämpötehoa moniportaisella lämmönsiirrolla eli Lämpöässän tulistustekniikalla.

– Tekniikka kehittyy kovaa vauhtia, samoin kuin langaton säätöautomatiikka, nyt kannatta kysyä lämmitysjärjestelmän saneeraustarjous maalämpöön, sillä teemme Sinulle ilmaisen kustannusarvion, Heikki Tynkkynen opastaa.