Vinkkejä käyttövesiputkiston saneeraukseen

Toteutamme luotettavia verkostoratkaisuja kunnallisteknisine liittymineen ja käyttövesiratkaisuineen kustannustehokkaasti niin uudis- ja saneerauskohteissa kuin vedenjakelussakin.  Haja-asutusalueen jätevesiratkaisujen toteutuksista pienpuhdistamoineen sekä imeytys- ja suodatusjärjestelmineen on meillä myös pitkä kokemus.

Käyttövesiputkien elinikä on noin 30–40 vuotta, jonka jälkeen ne kannatta uusia, varsinkin jos niitä ei ole asennettu suojaputkiin. Vanhojen putkien kuntoa on hankala tarkistaa, sillä ne usein miten kulkevat rakenteiden sisässä. Käyttövesiputkistojen uusiminen on järkevä tehdä ennakoiden, sillä ajoissa tehty putkiremontti vie vain murto-osan vesivahingon korjaamiseen vaativasta ajasta.

Omakotitalon käyttövesiremontti kestää yleensä vain 2-4 päivää ja sen kustannus on useimmiten 4000-7000 €. Talossa voi asua koko putkiremontin ajan, mutta jos vesivahinko ehtii sattua, korjaaminen vie aikaa huomattavasti kauemmin ja kustannukset ovat reilusti suuremmat. Vakuutuskaan ei korvaa kaikkea, kun kyseessä on vanhat putket, eli ei siis kannata jäädä odottelemaan vanhojen putkien rikkoutumista, vaan toimia ajoissa.

Ennakoi ja säästyt ongelmilta, sekä ylimääräisiltä kuluilta

Korroosion ja vesivahingon aiheuttamia tyypillisiä ongelmia ovat

  • juomaveden laadun huononeminen
  • rakenteiden ja irtaimiston tuhoutuminen tai vaurioituminen
  • kosteus- ja homeongelmat
  • suuret korjauskustannukset ja muut taloudelliset menetykset
  • ongelmien aiheuttama stressi ja mielipaha
  • kiinteistön arvon lasku

Uponor KOTI -putkiremontti toteutetaan Uponor-komposiittijärjestelmällä pinta-asennuksena rakenteita rikkomatta. Omakotitalon putkiremontti ei häiritse asumista ja se kestää kohteesta riippuen tyypillisesti parista päivästä viikkoon. Ennen remontin toteuttamista on suositeltavaa teettää ammattilaisella käyttövesisaneeraussuunnitelma. Putkiston uusimisella voit säästää myös vakuutusmaksuissa. Tarkista asia omasta vakuutusyhtiöstäsi.

Omakotitalon putkiremontti on valmis alle viikossa, eikä maksa maltaita

Kun teetät putkiremontin talossasi hyvissä ajoin, vältät mahdolliset vesivahingot ja pidät kustannukset kurissa. Ennakoiva putkiremontti vie myös vain murto-osan vesivahingon korjaamiseen vaativasta ajasta. Toisin kuin moni luulee, ei omakotitaloon teetetyn putkiremontin hinta ole päätähuimaava: Uponor KOTI -putkiremontin hinta liikkuu yleensä 3000 ja 7000 euron välillä ja asennustyön osuudesta voi hakea 45 %:n kotitalousvähennystä. Putkiremontin toteuttavat luotettavat ja koulutetut LVI-alan ammattilaiset. Voit olla varma siitä, että lopputulos on kestävä ja talosi arvoa kasvattava.

Tilaa ilmainen kartoituskäynti

– Ota meihin reilusti yhteyttä ja sovimme kartoituskäynnin saneerattavassa kohteessa, Tatu Niittylahti opastaa. Käynnin jälkeen saat yksilöidyn tarjouksen käyttövesiremontista.

Tilaa ilmainen käyttövesiremontin kartoituskäynti numerosta +358 50 4046 376